Nagy változás jön csütörtöktől hazánkban: erre kell felkészülnöd

Forrás: Shutterstock -
hidegfront időjárás zápor havas eső
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hidegfront okoz erősen felhős időt, illetve záporokat, majd hózáporokat a hét második felében. 

Kedd


Általában többórás napsütésre számíthatunk, de a Dunántúlon lehetnek felhősebb tájak. Számottevő csapadék nem alakul ki. Délutánig erős marad az északnyugati szél, majd mérséklődik a légmozgás. +5 fok köré esik vissza a hőmérséklet.

Szerda


Hajnalra ködfoltok képződnek, melyek a reggel folyamán feloszlanak. Ezt követően változóan rétegfelhős idő valószínű, csapadék nélkül. A délnyugati szél megélénkül. +5, +6 fok körüli értékeket mérhetünk.

Csütörtök


Hidegfront okoz erősen felhős időt, illetve délutántól záporokat, majd hózáporokat. A Tiszántúlon tartósabb hóesés is lehet. Megerősödik az északnyugati szél. Egyelőre marad a +5 fok körüli maximum.

Forrás: Shutterstock

Péntek


Többfelé erős, olykor már viharos északnyugati szélre van kilátás. Hózápor elszórtan fordul elő. Reggel -5, délután már csak +2°C körül alakulhat a hőmérséklet - írja a Köpönyeg.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.