Több mint 300 epizódon át vezette a népszerű vetélkedőt Szente Vajk, azonban tíz év után mást állítanak a helyére.

Új műsorvezetővel, Pindroch Csabával és új csapatkapitányokkal, Miller Zoltánnal és Vágó Bernadettel tér vissza a Magyarország, szeretlek! a megújuló Duna képernyőjére.

A vetélkedő showműsorának tizenegyedik évada január 30-án debütál - közölte az MTVA sajtó- és marketingirodája csütörtökön az MTI-vel.

Mint írták, a szórakoztató vetélkedő új házigazdája, Pindroch Csaba színművész mellett a műsor történetében először egy házaspár tölti be a csapatkapitányi szerepet: a zöldek és a pirosak csapata hétről hétre a két musicalénekes, Miller Zoltán és Vágó Bernadett vezetésével méri össze tudását.

Új szerepben, műsorvezetőként láthatja a közönség Pindroch CsabátForrás: Brozsek Niki

Megújul a műsor arculata és díszlete is: a magyar tájegységekre jellemző szimbólumok jelennek meg, ikonikus épületek sziluettjei teszik izgalmassá a látványvilágot.

A Magyarország, szeretlek!-ben kiemelt szerep jut a zenének, jól ismert magyar slágerek kapnak főszerepet, ezeket a hétfős zenekar élőben játssza. A főcímdal, amely egybeforrt a műsorral, friss hangszerelést kapott, és az első ünnepi adásban teljes egészében hallható lesz.