Botos Ági, vagy ahogy mindenki ismeri, a Mónika show-ból ismert Vámpír Ági aranyköpésein még ma is az egész ország mosolyog, ezúttal pedig ő maga üzent azoknak, akik előszeretettel játsszák újra elhíresült mondatait.

Vámpír Ági kétségkívül a Mónika show egyik leghíresebb alakja, aki a talkshowban pattant össze durván volt szerelmével, Zoltánnal. A műsor felvételén olyannyira elszabadult a pokol, hogy cifrábbnál cifrább mondatok hagyták el Ági száját, amik mára szállóigévé váltak.

 

"Megöletel, pitbull kutyákkal megetetel..."

"Bátonyban labdába már nem rúgol, csak rúgtál"

„Harántfekvésben volt bennem a Csenge..."

Nos, az alábbi mondatok szerzője, Botos Ágnes néhány napja írt a Ripost szerkesztőségének egy levelet, amiben felháborodását fejezte ki azzal kapcsolatban, hogy még mindig ő a téma.

Vámpír ÁgiForrás: YouTube

„Tönkrement az életem a Mónika Show miatt. Gyakorlatilag bujkálnom kell Nógrád megyében, mert mindenhol felismernek és zaklatnak. Hiába festettem szőkére a hajam, az sem segített. Idegenek szólítanak le és csengetnek be hozzám és ez teljesen kikészít. Pszicho vagyok na...!"- kezdte a lapnak Ági, aki négy éve boldog párkapcsolatban él, és már csak arra vágyik, hogy munkát találjon. Azt tervezi, hogy a bírósághoz fordul, mert szerinte sokan nyerészkednek azon, hogy őt ismertté tette az a bizonyos Mónika Show.

„Elegem van abból, hogy rajtam gazdagodnak meg emberek! Állítólag van olyan vállalkozó, akik csokit árul a nevemmel, pedig én erre nem adtam engedélyt. Nem beszélve arról a sok videóról, amiben felhasználják az arcomat, vagy a hangomat és ezzel szereznek lájkokat és követőket. Ott van Csonka András is, aki egy csomó videójában rajtam poénkodik! Őt nem perelem be, mert amúgy kedvelem, de miért kell ezt csinálnia?!" - fakadt ki.