Kigúnyolta Kulcsár Edina és G.w.M. kapcsolatát az egykori villalakó: durván megfenyegette a zenész testvére

Forrás: Instagram/Tiv Tivy Hivatalos -
gúny párkapcsolat G.w.M Kulcsár Edina Tiv Tivy villalakó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tiv Tivy mindenből viccet csinál, így nem csoda, hogy Kulcsár Edina és G.w.M. románcát is meglovagolta. Az egykori villalakó gúnyolódó videót készített az új szerelemről, nem sokkal később pedig megfenyegette a zenész testvére.

Már lassan az egész ország tudja, hogy az egykori szépségkirálynő, Kulcsár Edina új szerelme a rapper G.w.M.. A közösségi portálok tele vannak erről szóló cikkekkel, fotókkal és mémekkel, de a TikTokon is számtalan videó szól az új románcról. A ValóVilágból ismert Tiv Tivy is készített egy videót, amit bár viccnek szánt, gúnyosra sikerült. Ugyan sokaknak elnyerte a tetszését a videó, G.w.M. családja cseppet sem nézte jó szemmel, hogy Tiv Tivy rajtuk élcdelődik: a felvétel feltöltése után nem sokkal felszólították, hogy törölje a tartalmat, sőt, egy telefonszámot is csatoltak hozzá, amit Tivy élő bejelentkezésben csörgetett meg.

A ValóVilágból ismert Tiv Tivy is készített egy videót, amit bár viccnek szánt, gúnyosra sikerült Forrás: Instagram/Tiv Tivy Hivatalos

Az élő bejelentkezés során kiderült, hogy a telefonszám G.w.M. testvéréé. A férfi először azt kérte tőle, hogy törölje a videót, majd a diskurzus annyira elmérgesedett, hogy a két férfi már azt kezdte el megbeszélni, hol kellene találkozniuk, hogy lerendezzék egymás között a dolgot. Tivy egy plázát nevezett meg az esetleges találka helyszínének, ám G.w.M. testvére nehezményezte, hogy adott épület környéke be van kamerázva.

Végül a videó lekerült a TikTok-ról, Tivy pedig azt nyilatkozta a történtekkel kapcsolatban, hogy bár először a rapper írt neki, azt az üzenetet nem látta, és annak ellenére, hogy jól összekapott a zenész testvérével, G.w.M.-mel jó viszonyt ápol. A videó egyébként lekerült a TikTokról - írja a Ripost.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.