Kulcsár Edina édesanyja kiakadt: "Ha a ti gyermeketek lenne ilyen helyzetben, ti mit szólnátok hozzá?"

Forrás: Kulcsár Edina, Facebook -
Kulcsár Edina édesanyja válás G.w.M Kulcsár Edina Csuti
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kulcsár Edina édesanyja, Jakab Krisztina a közösségi oldalán tette helyre a kommentelőket. Leírta, mi a véleménye a történtekkel kapcsolatban.

Napok óta Kulcsár Edina szerelemi életétől hangos a sajtó, és a közösségi média. Az egykori szépségkirálynő válásával kapcsolatban mindenkinek van véleménye, Edina édesanya is kapott kéretlen kommenteket az Instagramon. Emiatt akadt ki.

"Nagyon szépen megkérek mindenkit, hogy ne az én képeim alá írjatok. Nektek amúgy semmi sem szent? A gyerekek képe alá irogattok mindenféle kedves dolgot??? Hogy lehettek ennyire szívtelenek??? Ha a ti gyermeketek lenne ilyen helyzetben, ti mit szólnátok hozzá??? Mindenki a saját életében keresse a hibáka inkább, ahelyett hogy másokéban vájkál!!" - írta a fotósként tevékenykedő Krisztina a közösségi oldalán.

Kulcsár Edina és Csuti a hét elején jelentették be, hogy különválnak, nem tudták megmenteni a házasságukat. Csuti Palik Lászlónak árulta el, hogy az elhatározás már korábban, az ünnepek alatt megszületett bennük.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.