Kulka János tanítja beszélni Lang Györgyit a sztrókja után

Forrás: Tv2 -
Lang Györgyi Kulka János sztrók
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Lang Györgyi és Kulka János fiatalkoruk óta jó barátok, most pedig sorstársak is a betegségben. A színész 2016-ban esett át sztrókon, nemrégiben pedig Györgyi kapott agyérgörcsöt. 

Lang Györgyinek novemberi sztrókja óta Kulka az egyik legfőbb támasza. "Minden másnap jön, tanítjuk egymást beszélni" - nyilatkozta az Ötös című műsorban az énekesnő, aki ezúttal Falusi Mariann vendége volt.

Forrás: Tv2

Hallhatóan sokkal nehezebben, de viszonylag tisztán beszél az énekes, aki a sztrók óta napi 24 órás segítségre szorul - írja az Origo. Györgyi szklerózis multiplexe miatt évek óta kerekesszékben él, a sztrók pedig rontott az állapotán.

A Blikk úgy tudja, hogy amikor Kulka János kapott sztrókot, Lang Györgyi egyike volt azoknak, akik még a beszédterápiájában is segítették az afáziás színészt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.