"Régen együtt sz***atok, most meg egymásra" - Kulcsár Edinát vécés képe miatt kezdik ki a kommentelők

G.w.M Kulcsár Edina Csuti
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Néhány évvel ezelőtt még akkora volt a szerelem Kulcsár Edina és Csuti között, hogy a vécén is összebújtak. A kommentelők akkor is kíméletlenül kritizálták a fotót, most pedig várják, hogy G.w.M-mel is megismételje ezt a pillanatot.

Kulcsár Edina és Csuti válása körül forog minden, főleg azért, mert Edina csupán néhány napot várt a válásának bejelentése után, és közölte, már rá is talált a szerelem. Új párja nem más, mint G.w.M, vagyis Varga Márk.

Ezzel pedig az is világossá vált, hogy a pár számára nincs visszaút, a válásuk végleges, pedig egykor akkora volt köztük a szerelem, hogy még a vécére is követték egymást. A pillanatról akkor természetesen fotó is született, amit a rajongók most ismét megtaláltak és folyamatosan kommentelnek, pedig már akkor sem aratott osztatlan sikert. A követők azonban várják, hogy a képet Edina G.w.M-mel is újraalkossa - szúrta ki a Promotions.

"G.w.M-mel is lesz ilyen fotó?" - tette fel a kérdést egy hozzászóló.

"Gwm-mel is várjuk a sz**ós képet" - írta egy másik rajongó.

"Régen együtt sz***atok, most meg egymásra" - vetette oda egy harmadik követő, de rengeteg, a fentiekhez hasonló komment született.

A válás körüli botrány nagyon megviseli Csutit, elmondta, hogy szerette volna a lehető legdiplomatikusabban lezárni a kapcsolatukat, de nem sikerült és ezért nem tartja magát hibásnak. A felhajtás azonban nem mindenkinek hátrányos, több mint húszezer követőt hozott eddig G.w.M-nek Kulcsár Edina szerelme.

G.w.M egykori párja azonban nem akarja meglovagolni a helyzetet. "Meghagyom az influenszerkedést másnak, nekem egészen más képesítéseim vannak" - magyarázta Nagy Melanie, akiről kiderült: angolul és héberül is beszél, valamint szakértője a nemzetközi kapcsolatoknak.

A botrányra sokan kapták fel a fejüket, és sokan szólaltak meg róla. Egy egykori villalakó kigúnyolta Kulcsár Edina és G.w.M. kapcsolatát, durván meg is fenyegette a zenész testvére., de Sebestyén Balázs is markáns véleményt fogalmazott meg Edináról: "Azt se tudja, merre van arccal előre".

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.