Borzalmas! Metró alá löktek egy nőt: a helyszínen életét vesztette

hajléktalan Egyesült Államok tragédia metró
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
61 éves hajléktalan férfi lökte a mozgó metró alá a várakozó utast, aki azonnal szörnyethalt.

A 61 éves Simon Martial a rendőröknek sem tagadta szörnyű tettét, hogy egy mozgó metrószerelvény alá lökött egy nőt az Egyesült Államokban.

A Times Square állomás biztonsági kamerái rögzítették, hogy Martial dühösen először egy másik nőt közelített meg, majd hirtelen Michelle Gohoz fordult és határozott mozdulattal a metró elé lökte a peronról. Ezután elmenekült a helyszínről, de nem sokkal később feladta magát egy közlekedési rendőrnek.

A 40 éves Michelle Go életét nem tudták megmenteni, azonnal szörnyethalt.

A férfi azt állította, hogy azért tette, mert ő „Isten".

Martial nővére a történtek kapcsán később elmondta, hogy bátyja korábban mentális problémákkal küzdött, többek között skizofréniát diagnosztizáltak nála több mint 20 évvel ezelőtt. Továbbá azt is elárulta, hogy testvére állapota tovább súlyosbodott, amikor édesanyjuk 23 évvel ezelőtt meghalt.

"Amikor legutóbb beszéltünk, azt mondta, hogy „ők" mennek utána. Megesküdött, hogy figyelik, a szekrényekben rejtőzködnek. Tudtam, hogy ez a betegsége miatt lehet" – árulta el a rendőrségnek az elkövető nővére.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.