Havazás és mínusz 11 fok jön: ebben az országrészben számíts rá

Forrás: Shutterstock -
hideg havazás január tél
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Előrejelzés.

Vasárnap


Északkeleten és nyugaton is megnövekszik a felhőzet. Északkeleten elszórt hózáporok lesznek, míg nyugaton havazás, havas eső várható. A középső tájakon ugyanakkor csapadékmentes, napos idő várható. Már csak élénk lesz az északnyugati szél. Reggel -6, délután +1 fok körül alakul a hőmérséklet.

Hétfő


Többórás, ragyogó napsütésre számíthatunk az ország nagy részén. A Nyugat-Dunántúlon lehet borongós az idő, az Alpokalján szállingózhat a hó. Reggelre -11 és -4 fok közé csökken a hőmérséklet, és délután is több helyen egész nap fagyhat.

Forrás: Shutterstock

Kedd


Északnyugat felől erősen megnövekszik a felhőzet, és szórványosan fordulhat elő hószállingózás, kisebb havazás, nyugaton havas eső, ónos eső is. -3 és +3 fok között változik a maximum. Az ÉNy-i szél megélénkül.

Szerda


Rétegfelhős, párás időre van kilátás. Csak elszórtan lehet vegyes csapadék, kisebb mennyiségben. +4 fok köré enyhül az idő. Az északnyugati szél gyakran lesz erős.

Csütörtök


Gyakran lesz erősen felhős az ég, de csak elvétve fordul elő szitálás, északkeleten még vegyes csapadék. Az élénk északnyugati szél enyhe levegőt hoz: +5 fok körüli értékeket mérhetünk- írja a Köpönyeg.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.