Árverezik Erdélyi Mónika házát: ezért került hatósági eljárás alá

Fotó: Rostás Bianka/Life.hu -
ház válás árverezés Erdélyi Mónika
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Erdélyi Mónika érdi háza árverés alá került. Mint kiderült, a válás miatt kell megválni az ingatlantól. 

Erdélyi Mónika érdi otthona felbukkant egy ingatlanokra szakosodott oldalon, ahol 49,5 millió forintos kikiáltási áron hirdetik a házat. "Az ingatlan jogi helyzete miatt csak árverés keretében vásárolható meg, valószínűleg csak késő tavaszi licitet követően. Átfutási idő több hónap" - olvasható a hirdetésben. A Blikk információi szerint a házat azért kényszerárverezik, mert férjével nem sikerült megegyezniük a közös vagyon elosztásáról a válás során, vevőt azonban nem sikerült rá találni.

Árverezik Erdélyi Mónika házát Fotó: Rostás Bianka/Life.hu

"Érdeklődtem a meghirdetett házzal kapcsolatban, amire emlékeztem a korábbi híradásokból, tudtam, hogy Erdélyi Mónikáé. Azt az információt kaptam, hogy már korábban született egy bírósági döntés a vagyonmegosztás miatt, ám az ingatlant a tavaszig érvényben lévő moratórium miatt nem tudták elárverezni. A ház kikiáltási ára 49,5 millió, licitet pedig ötszázezer forintonként lehet tenni, így nem tudni, mi lesz a vége. Sajnos, belülről nem tudtam megnézni az ingatlant, mert a tulajdonos nem enged be senkit, így csak kívülről lehet megtekinteni" - mondtaegy olvasó.

A házat nem most akarják először elárverezni, 2014-ben is megpróbálták, de a műsorvezető fellebbezett a döntés ellen, ezért húzódott idáig az ügy. A férje a ház értékének felét szeretné, ezért Erdélyi Mónika megpróbálta korábban eladni az ingatlant, 67 millió forintot kért érte, de nem talált gazdára.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.