Szó nélkül leütött egy gyalogost a körözött bűnöző Újpesten - Videón az elképesztő eset

Forrás: Shutterstock -
Újpest videó testi sértés körözött bűnöző
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Körözött bűnöző ütött le minden előzmény nélkül egy férfit Újpesten. 

Minden ok és előzmény nélkül leütött egy gyanútlan férfit a körözött bűnöző. Annyi volt a bűne mindössze, hogy elsétált mellette. Az esetről a BRFK információs portál adott hírt a Facebookon.

"Fél órán belül bilincsben volt az a férfi, aki minden előzmény nélkül leütötte a mellette sétáló gyalogost. Az újpesti rendőröket egy nő hívta segítségül, hogy a Kassai utca és a Tél utca kereszteződésénél egy sérült férfi fekszik a földön. A helyszínre siető járőröknek a férfi elmondta, hogy épp átkelt az úttesten, amikor egy számára ismeretlen férfi arcon ütötte amikor elhaladt mellette, ő pedig a földre zuhant" - szól a beszámoló. A rendőrök mentőt hívtak a sértetthez, akit súlyos sérüléssel vittek kórházba.

A IV. kerületi rendőrök fél órán belül azonosították a bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható Sz. Norbertet, és a Virág utcában elfogták. Kiderült, hogy a 31 éves férfi ellen három elfogatóparancs is érvényben volt garázdaság és testi sértés miatt. Emellett a kiszabott szabadságvesztésének letöltését sem kezdte meg. Az újpesti nyomozók a támadót súlyos testi sértés bűntett miatt gyanúsítottként hallgatták ki, majd börtönbüntetsének letöltésére a büntetés-végrehajtási intézetbe vitték.

Szörnyű tragédia: fának csapódott autójával a fiatal magyar focista, életét vesztette




Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.