Megtörte a család a csendet: így búcsúznak lányai Csollány Szilvesztertől - Fotó

halál Csollány Szilveszter gyász olimpikon szomorúság
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Janár 24-én hétfőn az egész országot sokkolta a hír: koronavírusban elhunyt a magyar olimpiai bajnok, Csollány Szilveszter. A sportoló hosszú ideig küzdött az életéért, ám szervezete feladta a harcot. Lányai így búcsúztak tőle a közösségi oldalon.

Hétfőn délután futótűzként terjedt a hír, és egy pillanat alatt foszlott szerte minden remény. Bár délelőtt még arról cikkeztek, van esély arra, hogy Csollány Szilveszter felépül, pár órával később kiderült, hogy a sportoló szervezete feladta a harcot. A sportoló hatalmas űrt hagyott maga után, Szilveszter ugyanis amellett, hogy olimpiai aranyat szerzett, remek családapa volt. A Szilasként becézett Szilveszter három gyermeket hagyott hátra: Szimóna, Kincső és Kitti soha többé nem láthatják édesapjukat.

A lányok a közösségi oldalaikon búcsúztak imádott édesapjuktól.

-írta Szimóna.

A 13 éves Kincső édesapja fotóját posztolta az Instagramon, a 16 éves Kitti pedig egy fekete képet posztolt.

Erdei Zsoltot sokkolta Csollány Szilveszter halála: "Nem térek magamhoz"https://www.life.hu/eletmod/20220125-erdei-zsolt-csollany-szilveszter-halalarol-nem-terek-magamhoz.htmlSzívszorító felvétel! Utolsó tévés szereplése idején már az életéért küzdött Csollány Szilveszterhttps://www.life.hu/hirek/20220125-szivszorito-felvetel-mikozben-a-teveben-neztuk-csollany-szilvesztert-o-mar-az-eleteert-kuzdott.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.