Százak látták, amint Eszenyi Enikő bohócot csinált magából

bohóc Eszenyi Enikő Cirkuszhercegnő Kecskeméti Katona József Színház Csapó Virág
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Eszenyi Enikő a zaklatási botrány kitörése után sokáig nem állt nyilvánosság elé, most azonban olyat tett, amire két éve nem volt példa.

A Vígszínház egykori igazgatója a kecskeméti színház nagyszínpadán rendezte meg a Cirkuszhercegnő című operettet. A bemutatóra hatalmas volt az érdeklődés, és nem csak teltházzal fut az előadás, hanem pótszékeket is be kellett vinniük a nézőtérre. Az egyik legutóbbi előadásban azonban nem várt dolog történt, és Eszenyi bohócot csinált magából.

Sokat változott az elmúlt években Eszenyi Enikő Forrás: Daniel Dömölky/Daniel Dömölky

A színész-rendező ugyanis kénytelen volt beugrani az egyik jelenetbe, mivel kolléganője lebetegedett. Enikő ezért átvette tőle a bohóc szerepét és két év után így tért vissza a világot jelentő deszkákra. A hírről saját maga számolt be közösségi oldalán, ahol jelmezéből is láthatunk részleteket.

"Csapó Virág kolléganőm beteg lett, de szerencsére semmi baja nincs, tudja játszani a darab végén a nagy jelenetet. Az elején egy csomó olyan rohangálós rész van, amelyet viszont nem tud megcsinálni, így két év után bohócot fogok játszani. Nagyon izgulok és várom az előadást. Sokan jönnek el, negyven pótszéket adtunk el. Tök jó, hogy újra színpadon vagyok. Nem is nagyon tudok most mit mondani, egy kicsit le vagyok blokkolva" – mondta Enikő a felvételen.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.