Csollány Szilveszter utolsó tévés szereplése Csollány Szilveszter elhunyt Csollány Szilveszter Ninja Warrior koronavírus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az egész országot megdöbbentette, hogy két hónap küzdelem után elvesztette a koronavírussal folytatott harcot Csollány Szilveszter. Most előkerült az utolsó tévés szereplése.

Csollány Szilveszter novemberben kapta el a vírust, és olyan gyorsan romlani kezdett az állapota, hogy december elején kórházba került, ahol szinte azonnal egy speciális lélegeztetőgépre kapcsolták. Az olimpiai bajnok már javában küzdött a betegséggel, amikor a tévénézők azt láthatták, hogy ereje teljében versenyez a népszerű sportrealityben, a Ninja Warriorban.

Kirobbanó fizikai állapotban volt még 51 évesen is Forrás: MTI/Kálmándy Ferenc

A tornász még nyáron forgathatott a műsorban, ami csak november közepén került adásba. Szívszorító belegondolni, hogy miközben teljesíti az akadálypályát, a valóságban az életéért küzdött. Nem sokkal az adás után került kórházba, amit már sosem hagyhatott el. A szervezete január 24-én feladta a harcot, a tragédia híre pedig lesújtotta sporttársait is.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.