Csollány Szilveszter halála sokkolta az egész családot, felesége az utolsó pillanatig imádkozott érte

Forrás: AFP/William West -
Csollány Szilveszter gyászfolyamat gyász tragédia elhunyt Csollány Szilveszter sokk
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Közel két hónapig feküdt lélegeztetőgépre kötve Csollány Szilveszter, és az egész ország abban bízott, képes lesz legyőzni a koronavírust.

Január 24-én érkezett a hír arról, hogy elhunyt Csollány Szilveszter. A tragédia sokkolta a sportoló korábbi pályatársait, barátait, az országot és persze a családját is. Az olimpikon állapotáról hosszú ideig semmilyen hír nem érkezett, ez pedig feleségének kérése volt. A Sopronban fogorvosi asszisztensként dolgozó Jutka elhárított minden megkeresést és az utolsó percekig férje mellett imádkozott.

Elment az olimpiai bajnok Forrás: AFP/William West

Csollány majdnem két teljes hónapig volt műtüdőre kapcsolva, és habár ennél hosszabb ideig tartó kómából is felépültek már, a Bors információi szerint a tornász állapota folyamatosan romlott.

A lap megkereste a hozzátartozókat, azonban egyelőre senki sem kívánt bővebben nyilatkozni. Szilveszter nagybátyja, az újságíróként dolgozó Horváth Ferenc szólt csak pár szót:

Döbbenet! Elhallgatják Csollány Szilveszter halálhírét az Exatlon játékosai elől

Talán csak ők néhányan nem hallották még a hírt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.