Upsz! Ennyien tartják pocséknak Kulcsár Edina új dalát - Ezt mutatják a számok

Forrás: Kulcsár Edina, Facebook -
Kulcsár Edina egyetlen szó Kulcsár Edina dala Kulcsár Edina és G.w.M
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kulcsár Edina és G.w.M dalát hatalmas érdeklődés övezi. Ám mivel a pár minden felületen letiltotta a kommentelési lehetőségeket, így a nagyközönség csupán lájk vagy dislájk jelekkel nyilváníthat véleményt. 

Nos, azt, hogy kinek az érzéseit is közvetíti a dal, nem tudni. A nagyközönség úgy véli, Edina öntötte szavakba a Csutival való házasságának megromlását, a szépségkirálynő pedig állítja, ez nem így van:

„Az a durva az egészben, hogy amikor ezt dalt G.w.M megírta, még csak munkakapcsolatban voltunk. Én meg csak hümmögtem: hát ez meg hogy lehet? Hogy tudta pontosan ugyanazokat a dolgokat leírni, amiket én akkor éreztem? Nyilván azért, mert ő is ugyanezeket érezte" - mondta Edina a Fókusznak.

Forrás: Kulcsár Edina, Facebook

A klipet amúgy két nap alatt több mint egymillióan nézték meg, a lájkok és dislájkok szerint eddig 13 ezer nézőnek nem tetszett a dal, míg 12 ezernek igen.

A dalról Varga Viktor is kifejtette véleményét, amit itt olvashatsz el.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.