Kamerák előtt erőszakolta meg a világsztár a gyönyörű színésznőt: most kitálal

Forrás: Getty Images/AFP/2007 Getty Images/Scott Wintrow -
Marilyn Manson nemi erőszak Evan Rachel Wood
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Marylin Mansont többen is szexuális zaklatással és lelki bántalmazással vádolták a közelmúltban. Nemrégiben a volt felesége is megszólalt, most pedig egykori jegyese, a botrányt kirobbantó Evan Rachel Wood állt újra nyilvánosság elé a történtekkel. 

Evan Rachel Wood már tavaly a nagyközönség elé tárta történetét, de csak most, a napokban debütáló Phoenix Rising című dokumentumfilmben mondta el részletesen, miként bánt vele Manson a kapcsolatuk alatt. Arról is beszélt, hogy a férfi kamerák előtt erőszakolta meg.

Forrás: Getty Images/AFP/2007 Getty Images/Scott Wintrow

Elmesélte, hogy a Heart-Shaped Glasses című dalhoz készült videóban egy szexjelenet felvételére készültek, ami aztán csúnyán elfajult, az imitált szeretkezésből igazából nemi erőszak lett.

"Megbeszéltünk egy szimulált szexjelenetet, de amint a kamerák forogtak, ő elkezdett igaziból behatolni. Ebbe soha nem egyeztem bele. Profi színésznő vagyok, egész életemben ezt csináltam; soha életemben nem voltam még ilyen amatőr forgatáson, egészen addig a napig" – idézi Wood a People magazinnak adott interjúját a Bors.

A színésznő elmondta, sok egyéb szörnyűség mellett talán ez az eset volt számára a legtraumatikusabb.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.