Döntött a család: itt fogják végső nyugalomra helyezni Csollány Szilvesztert

Forrás: MTI/Kertész Gábor -
halál Csollány Szilveszter temetés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Csollány Szilveszter 51 éves korában hunyt el. A családja most döntött arról, hol fogják örök nyugalomra helyezni a sportolót.

Két hónapig harcolt a koronavírussal Csollány Szilveszter, de szervezete feladta a küzdelmet. Tüdőátültetésre várt, de a beavatkozásra már nem kerülhetett sor. Halálának hírét a Magyar Torna Szövetség és a Magyar Olimpiai Bizottság osztották meg Facebook-oldalaikon.

Sopronban helyezik végső nyugalomra a sportolót Forrás: MTI/Kertész Gábor

"Az olimpiai bajnok tornász nemcsak sportolóként ért el kimagasló eredményeket, hanem kiváló férj és nagyon jó édesapa is volt" - írták a többi között. Az egész országot megrázta a hír, lánya Facebook-oldalán szólalt meg édesapja halála után.

Rengeteg üzenetet kaptam, amire időm és energiám sajnos most nincs, hogy egyenként válaszoljak.

A családja eldöntötte, hol helyezzék örök nyugalomra a sportolót: Sopronban lesz a temetése.

A család egyértelműen Sopron mellett döntött,

Borsnak

Döbbenetes dolgot állít Csollány Szilveszterről és a lélegeztetett betegekről a pszichoterapeuta

Csollány Szilveszter november elején kapta el a koronavírust. Az állapota alig két héttel később súlyosra fordult, ezért kórházba szállították. December elején már az intenzív osztályon ápolták, és egy speciális lélegeztetőgépre került, hogy megmentsék az életét. Bár a volt olimpikon állapotáról keveset lehet tudni, családja ugyanis nem nyilatkozik: az biztos, hogy még mindig az Országos Korányi Pulmonológiai Intézetben kezelik. Olvasd tovább a cikket ide kattintva.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.