Nem enyhül Koltai Lajos gyásza: "Ugyanúgy érintetlen az otthonunk, mint amikor Kati még élt"

Fotó: Adrián Zoltán - Origo -
Koltai Lajos Koltai Lajos felesége gyász
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Még mindig gyászolja egy éve elhunyt feleségét Koltai Lajos. Bordás Katalin először veseproblémák miatt került kórházba, majd koronavírus-fertőzése lett: szervezete nem tudta legyőzni a kórt. 

"A családom mindig körülvesz, összetartunk, de ez eddig sem volt másképp. Míg ő velünk volt, igyekeztünk együtt lenni a nagy ünnepeken. Most volt az első karácsony, amikor nem lehetett itt, ezért volt ez nehezebb számunkra. Vigyázunk egymásra, a koronavírus miatt felállított szabályok betartása mellett velem voltak a gyerekek. Őrzöm a feleségem fotóját, beszélek hozzá, az ünnepekkor is velünk volt. Ugyanúgy, érintetlen az otthonunk, mint amikor Kati még élt. Meg tudom simogatni a ruháit, és nem fogok – természetesen erre senki nem is kér – soha megválni a holmijaitól. A szilvesztert, bár egyedül töltöttem, de soha nem volt számunkra igazán fontos" - nyilatkozta az operatőr a Borsnak.

Fotó: Adrián Zoltán - Origo

"Nem kell és nincs szükség Kati elvesztéséről elterelni a gondolataimat, mert ma is együtt vagyunk, csak másképp, így a hétköznapokat is egy kissé másfajta módon tudom megbeszélni vele. Egyébként megvagyok, élem tovább az életemet" - tette hozzá.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.