Ismét áll a bál a TV2 egykori sztárjánál: "Rám hívta a rendőröket az a hülye k*rva"

Forrás: Instagram/Mandula Ádám -
öngyilkos Mandula Ádám öngyilkosság rendőr Éden Hotel
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mandula Ádám és barátnője Réka ismét szakítottak. A pár tagjai között ráadásul a végletekig elmérgesedett a hangulat, olyannyira, hogy a nő rendőrt hívott.

"Rám hívta a rendőröket az a hülye k*rva, a saját házamba, azzal a kamu szöveggel, hogy én baltával akartam agyonb*szni. És ez még semmi, ezután megjelentek nálam a rendőrök, akik hülyének nézték a csajomat, és kinevették. Majd felhívott az excsajom apja is, hogy mi az, hogy baltával akarom bántani a lányát? A lényeg a lényeg, hogy megint rosszul választottam. Most nincsen csajom, szingli vagyok! Azt szeretném, hogy az összes vérszomjas k*rva itt legyen velem, mert tartok egy házibulit" – idézi Mandula Ádámot a Blikk.

Forrás: Instagram/Mandula Ádám

Az egykori valóságshow-szereplő Mandula Ádám karácsonykor már másodszor is megpróbált véget vetni az életének, amit azzal indokolt, hogy párja nem vele, hanem a szüleivel töltötte az ünnepeket.

"Nem tagadom, elkezdtem inni, majd bevettem húsz-huszonöt szem erős nyugtatót, amelyek felkorbácsolták ezeket a félelmeket, és szinte már hallucináltam. Dühös lettem, elkezdtem őrjöngeni, összetörtem a házban az összes tükröt, üveget, amelyek szétvágták a kezemet. Nagyon sok vért veszítettem, majd önkívületi állapotba kerültem" - mondta el akkor.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.