Megszólaltak: Szilágyi Liliána húga és apja szerint ez áll a botrányos vádak hátterében

Forrás: Ez zsír/Life TV -
Szilágyi Gerda Szilágyi Liliána Szilágyi Zoltán vádak
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szilágyi Gerda és apja is nyilatkoztak a vádakról, amiket Liliána fogalmazott meg az apjával szemben. Szerintük ez egy lejárató kampány, amit a pénzszerzés motivál.

Szilágyi Liliána év végén tett megdöbbentő vallomást. Azt állítja, édesapja bántalmazta őt fizikailag, mentálisan és szexuálisan is. Szilágyi Zoltán tagadta a vádakat, majd kisebbik lánya, Gerda nyílt levélben vette őt védelmébe.

Szilágyi Liliána húga és apja is megszólaltak a vádakról Forrás: Ez zsír/Life TV

Most interjút adtak, melyben Szilágyi Gerda elmondta, az édesapja a légynek sem tudna ártani. Úgy véli, nővérét a pénzszerzés motiválja. "Én nem vagyok jártas annyira az internet világában, de a baráti körömben felhívták rá a figyelmemet, hogy van ez az influenszerkedés, de a nővéremnek 7 ezer követőről megugrott 50 ezer követőre a száma az Instagramon. És kicsit utánanéztem, és az 50 ezres követőszámnál van egy komolyabb pénz, amit kaphat,

Szilágyi Zoltán pedig elárulta, hogy vagyonjogi per zajlik közte és a felesége között.

A Magyar Úszó Szövetség a vádak után vizsgálatot indított, tegnap állt a vizsgálóbizottság elé Szilágyi Liliána édesapja, Zoltán, a Stamina TK úszóklub tulajdonosa és az úszó húga, Gerda. A Stamina TK versenyzői most nyílt levelet adtak ki, melyben így nyilatkoznak Szilágyi Zoltánról.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.