saját autója nyomta halálra Berhida haláleset tragédia családapa
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hiába hívták a mentőket és a tűzoltókat, már nem lehetett megmenteni annak a berhidai családapának az életét, akit saját autója nyomott össze.

Az autóját szerelte a háromgyerekes, berhidai családapa, amikor feltételezhetően megcsúszott az emelő, a jármű pedig teljes súlyával a férfira zuhant. A tragédiának nem volt szemtanúja, a 37 éves férfi édesanyja is csak akkor fogott gyanút, amikor ebédelni hívta fiát, de ő nem válaszolt. A nő azonnal értesítette a mentőket, de hiába emelték le róla az autót, már nem tudták megmenteni az életét.

Hiába érkezett segítség, a férfi azonnal meghalt Fotó: Csudai Sándor - Origo

A férfi az édesanyjával együtt nevelte a három gyermekét, akik teljesen összetörtek apjuk halála miatt. A gyerekekre most a férfi testvére vigyáz, a mama pedig attól tart, hogy az unokákat elveszi majd tőle az édesanyjuk – írja a Blikk a Tények riportja alapján.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.