Kemecsei brutális támadás kemecsei tragédia Kemecse
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Brutálisan megkínozta barátnőjét egy férfi Kemecsén. Kinyomta a szemeit, majd egy árokban hagyta és elmenekült: nem sokkal később elfogták. A 22 éves lány jelenleg egy védett házban van a családjával, minden nap hálát ad, hogy életben van.

A férfi, akit az ismerősei csak Gengszternek hívtak, kegyetlenül megkínozta volt szerelmét. Kapcsolatuk alatt többször bántalmazta a nőt, volt, hogy el is rabolta. Utolsó brutális tette az volt, hogy kinyomta mindkét szemét, majd magára hagyta egy árokban és elmenekült. Azért borult el az agya, mert ki szeretett volna békülni a nővel, de az kikosarazta.

A brutális kínokat elszenvedett Gabriellát már kiengedték a kórházból, jelenleg egy védett házban lábadozik, ahol bántalmazott nőknek nyújtanak menedéket.

A kemecsei brutális tragédia 22 éves áldozata: "Nehéz elfogadni, hogy vakon kell élnem" - A kép illusztráció Forrás: Shutterstock

"Örülök, hogy életben maradtam, és a korábbi kapcsolatomból ajándékba kapott, négyéves kislányom, Mira is itt lehet mellettem.

Igaz, most még nehéz elfogadni, hogy vakon kell élnem, de bízom abban, a tudomány egyszer eljut oda, hogy visszakapjam a látásomat.

Hogy meg tudok-e bocsátani a brutális támadómnak? Soha. Magamnak már megbocsátottam, hogy szóba álltam vele. Azt gondolom, a romokra építeni nem lehet, ehhez új alapokra van szükség. Ezt Isten bennem építi. A lányom, a családom és a hitem ad erőt, hogy innen talpra álljak" - mondta az atv.hu-nak Gabriella.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.