Így csókolja a Sztárban sztár leszek! rappere az X-Faktor bombázóját - Fotó

Instagram -
X-Faktor Mardoll párkapcsolat Sztárban sztár Hadas Alfréd szerelem
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Sztárban Sztár leszek! rappere, Hadas Alfréd egy párt alkot az egyik ismert luxusfeleség lányával, Mardollal, akit a nagyközönség az X-Faktorban és a Survivorben ismert meg.

Míg Hadas Alfrédot a Sztárban sztár leszek! vagány rappereként ismerhettünk meg, addig a TV2 volt társtulajdonosának, Yvonne Dedericknek a lánya, Mardoll az X-Faktorban tűnt fel. A két fiatal chatelni kezdett az Instagramon, eleinte csupán a zene iránti rajongásuk kötötte össze őket, de rá kellett jönniük: több van közöttük.

"Akármennyire is próbálnám ferdíteni a helyzetet, hogy még csak alakulnak az érzéseim, hazudnék. Ha abba gondolok bele, mennyi időt töltünk együtt, és hogy milyen jól érezzük magunkat, biztos, hogy szerelmes vagyok" - nyilatkozta a Borsnak Alfréd, aki öt évvel fiatalabb újdonsült kedvesénél.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.