Egy lépcső alatt kialakított szobában találtak rá a két éve eltűnt kislányra

Forrás: Shutterstock -
emberrablás eltűnt kislány New York
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Paislee Shultis négyéves volt, amikor 2019 júliusában eltűnt a New York állambeli Cayuga Heightsből. A rendőrök most, két év után megtalálták.

A rendőrök február 14-én, eltűnése után két évvel találták meg a kislányt saját nagyapja házában, a picébe vezető lépcső alatt kialakított szobában. A kislány az elrablójával, vagyis az édesanyjával, a 33 éves Kimberly Cooperrel rejtőzött el a nagyapa házában - írja a Daily Star.

Paislee azután tűnt el, hogy a bíróság megvonta szüleitől a felügyeleti jogot, és a kislány a nővérével együtt gyámság alá került. Az édesanya és az édesapa feltehetően mindkét gyereküket el akarták rabolni, de csak a kisebbik lányt sikerült.

Két éve eltűnt a kislány, most egy lépcső alatt találták meg Forrás: Saugerties Police Department

A rendőrök többször is jártak a nagyszülő házában az eltűnt kislányt keresve, de a nagyapa és az édesapa sosem engedték, hogy rendesen körülnézzenek, megfelelő házkutatási parancsot pedig nem kaptak. Hétfőn egy névtelen bejelentés miatt mentek ki a házhoz, az egyik nyomozó pedig észrevett valami gyanúsat a két lépcsőfok közötti résben, így találták meg a kislányt.

A kiszabadított gyereket rögtön kivizsgálták, és egészségesnek találták. A szülőket és a nagyszülőt letartóztatták, Paislee-t pedig hazavitték a gyámjához.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.