Most vonul a börtönbe Aurelio: élőben közvetíti utolsó perceit, ezzel is pénzt keres

Forrás: Instagram, Aurelio -
emberrablás Aurelio börtön
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Eljött az idő, Aureliónak be kell vonulnia a börtönbe. Az utolsó szabad óráját ígéretéhez híven élőben közvetítette. 

Emberrablásért és drogügyekért 3 év 5 hónap börtönre ítélték Aurelio Onorato Caversacciót. A botrányhős reality-sztár sokáig megpróbálta elviccelni az emberrablási ügyet, a bíróság azonban kemény ítéletet hozott. A barátai már korábban elbúcsúztak tőle, rajongói és ismerősei pedig az utolsó szabadon töltött óráját élőben láthatják. "Sok ember van mellettem a mai napig, akik segítenek. Szeretném, hogy akik akarnak, tudjanak nekem energiát küldeni" - mondta korábban arról, miért is akarja, hogy virtuálisan figyelemmel kísérhessék az utolsó szabad perceit. Zárt Instagram-csoportban búcsúzkodik.

Aurelio bevonul a börtönbe Forrás: Instagram, Aurelio

"Ez sem fog engem megtörni! Persze az embernek lehetne ennél jobb születésnapja is, de ez van... Tavaly a Maldívon ünnepeltem...." - idézi a Bors Aureliót. A követítést 2 ezer forintért lehet követni, amit az első 20 percben már 154 ember nézett, ami azt jelenti, hogy ennyi idő alatt 320 ezer forintot keresett.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.