Fürdőkádba fojtottak egy idős férfit Porcsalmán

Forrás: police.hu -
gyilkosság halál gyilkos emberölés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Elfogták azt a nőt és férfit, aki a gyanú szerint meggyilkolt és kirabolt egy idős férfit kedden a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Porcsalmán - közölte a térségi rendőr-főkapitányság a police.hu oldalon szerdán.

A 66 éves férfit otthonában találták meg holtan. A rendőrök emberölés gyanúja miatt kezdték meg az ismeretlen elkövető felkutatását és rövid időn belül elfogtak egy porcsalmai nőt, aki egy ideje már rendszeresen látogatta a férfit az otthonában - írták a rendőrségi oldalon.

A megalapozott gyanú szerint a 40 éves nő 20 éves porcsalmai társával együtt kereste fel otthonában a férfit, akit altatóval kevert borral itattak le azért, hogy bódult állapotát kihasználva megszerezhessék a pénzét és más értékeit. Kutatni kezdtek a lakásban, amit a férfi szóvá tett, ezért dulakodás alakult ki közöttük;

áldozatukat végül a fürdőszobába tuszkolták és a fürdőkádban lévő vízbe fojtották.

Forrás: police.hu

Ezután csaknem háromszázezer forint összegű készpénzzel, élelmiszerekkel, illatszerekkel, illetve kávéval és dohányáruval távoztak. A nyomozók kedden mindkettőjüket elfogták.

A gyanúsítottakat nyereségvágyból elkövetett emberölés gyanúja miatt őrizetbe vették és kezdeményezték letartóztatásukat. A rendőrök a lakóhelyüket is átkutatták, ahol az áldozatuktól eltulajdonított élelmiszerek egy részét megtalálták és lefoglalták - olvasható a közleményben.

A rendőrség nemrég egy hazai "Tinder-csalóra" is lecsapott, aki több nőt csúnyán megkárosított.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.