Alig lehet ráismerni: döbbenetesen megváltozott a Harry Potter-filmek sztárja

film Weird Al Yankovic életrajzi film Harry Potter Daniel Radcliffe változás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A népszerű filmsorozat, a Harry Potter sztárja kész férfivá érett az elmúlt évtized során. A címszereplő varázslófiút alakító Daniel Radcliffe-et azonban most saját szülei sem ismernék fel!

A 32 éves brit színész éppen legújabb filmjét forgatja, és a felvételek szünetében sikerült őt a fotósoknak lencsevégre kapniuk. Daniel a népszerű zenész-humorista, Weird Al Yankovic életrajzi filmjében játssza a főszerepet, és ehhez szinte teljesen el kellett maszkírozni az egykori gyermekszínész angol fiú arcát.

Daniel göndör parókát és pornós bajuszt kapott, a jelmezének feltűnő darabja pedig több, mintás és színes ing lett.

A most készülő Weird: The Al Yankovic Storyban bemutatják a Csupasz pisztoly és a Drágám, add az életed! című Leslie Nielsen-filmekben is feltűnő énekes életét, beleértve zenei karrierjének fontosabb állomásait, valamint híresen züllött életmódját, szerelmi kapcsolatait.

A Daniel Radcliffe-ről készült fotókat a DailyStar oldalán, ide kattintva tudjátok megnézni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.