"Lesz egy ólajtónyi felsőtested, pipaszár lábakkal" - Durván támadják a kommentelők Csutit

kommentelők Szabó András Csuti Csuti beszólás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szabó András Csuti nehéz időszakon van túl, de úgy érzi, hogy kezd visszazökkenni az élete a normális kerékvágásba.  Az ideje java részét az edzőteremben tölti, néhány követője el is kezdett emiatt aggódni érte.

Az utóbbi időszakban a sajtót folyamatosan Kulcsár Edina és Csuti válása foglalkoztatta. Míg a szépségkirálynőre hamar rátalált a nagybetűs szerelem, addig Csutit sokkal jobban megviselték a történtek. A kétgyermekes édesapa azonban napról napra egyre jobban érzi magát, nemrég őszintén beszélt arról, hogy újra elkezdett randizni.

A szakítás óta Csuti jobban figyel a testi-lelki egészségére, így rendszeresen jár edzőterembe. A minap épp edzés közben posztolt a közösségi oldalára, és az egyik követője durva kritikát fogalmazott meg - írja a Bors.

"Arra azért figyelj, légy szíves, hogy a felsőtested kidolgozottsága arányban legyen az alsótest kidolgozottságával, ellenkező esetben lesz egy "ólajtónyi" felsőtested, "pipaszár lábakkal" testképed kívülről, és ezt a képet a nők általában nem szeretik"

- írta nyers hozzászólásában az egyik kommentelő.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.