Ismét nem kedvez a szerencse Alec Baldwinnak: tovább dagad a forgatási botrány

Forrás: AFP/Angela Weiss -
forgatás tragédia Halyna Hutchins Alec Baldwin botrány
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Alec Baldwin menteni akarta a menthetetlent, de a szerencse ismét nem kedvezett számára: ugyanazon a napon írt őszintén a közösségi oldalán, mint az elhunyt operatőr férje, Matt Hutchins.

A sajtó továbbra is hangos Alec Baldwin forgatási botrányától, sőt a lelőtt operatőr családja nemrég polgári pert indított a színész ellen. Baldwin a történtek miatt továbbra sem vállalja a felelősséget, de Matt Hutchins, az elhunyt nő férje sem hajlandó belenyugodni a történtekbe.

A szerencse legutóbb sem kedvezett a színésznek, aki ugyanazon a napon osztott meg egy őszinte írást, mint az elhunyt operatőr, Halyna Hutchins férje. Ráadásul a tweetet azután posztolta, hogy a gyászoló férfi pert indított ellene - írja a Bors

"A buddhizmusban a szavahihetőség nem csupán az, hogy nem mondunk hazugságot, hanem az is hozzátartozik, hogy a mondandónkat nem mások kárára használjuk"- írta a bejegyzésében Baldwin arra utalva, hogy a pereskedés nem lesz békés lefolyású.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.