Megrázó vallomás: A halál torkából menekült meg a népszerű színész

színész szívbetegség Jason Gray-Stanford életmentő műtét
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Jason Gray-Stanford őszintén beszélt betegségéről, és arról, hogy már csak néhány hete volt hátra, mielőtt új szívet kapott volna.

Jason Gray-Stanford elmondta, hogy szerencsésnek érzi magát, amiért még életben van. Február 25-én jelent meg egy igazán személyes írása a Today oldalán, melyben a legmélyebb részletekig beszámolt a szívelégtelenséggel vívott harcáról.

Elmondta, hogy valószínűleg már csak néhány hetet élhetett volna, ha 2020 novemberében nem esik át szívátültetésen. Az 51 éves színész még 2018-ban, egy forgatás közben vette észre, hogy "furcsán kalapál" a szíve, majd a sürgősségi osztályra sietett.

Gray-Stanford néhány nappal ezelőtt háláját fejezte ki Instagram-oldalán, hogy még mindig életben lehet.

Egy héttel ezelőtt érkezett a sajnálatos hír, hogy koronavírusos lett II. Erzsébet brit királynő. Az uralkodó február elején ünnepelte megkoronázásának hetvenedik évfordulóját.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.