Szívszorító mondatok: "Anya, meg akarok halni, már csak azt akarom, hogy ennek vége legyen"

Forrás: Shutterstock -
kislány iskolai bántalmazás bántalmazás zaklatás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Folyamatosan zaklatták a hétéves kislányt az angliai iskolában. Az intézmény tudott az esetről, de három évig mégsem avatkozott közbe senki. 

A lányt még elsős korában pécézte ki magának egy osztálytársnője, aki folyamatosan azt hajtogatta neki, hogy csúnya és nem érdemli meg a szeretetet: volt, hogy ezért meg is verte őt. Az iskolában ezt többször is látták a tanárok, de sosem léptek közbe. A gyerek egyszer azonban elmondta édesanyjának, mi történt.

"A lányomat a torkánál fogva szorította egy kerítéshez. Az egyik nap iskola után hazafelé sétáltunk, és azt mondta nekem: 'Anya, meg akarok halni, már csak azt akarom, hogy ennek vége legyen. Ha nem lennék itt, akkor ez nem történne velem.' Egy szülő sem akarja ezt hallani a gyerekétől, bármilyen korban is van, de én biztosan nem akartam ezt hallani a hétéves lányomtól. Teljesen el voltam keseredve, amikor hazaértünk. Annyira feldúlt voltam" – mesélte Nikki Rainy-Brown, az édesanya a The Courier oldalának.

Forrás: Shutterstock

Az iskola három év után végre elkezdett foglalkozni az üggyel. Az elkövetőt egy új osztályba tették, és bevezettek egy olyan szabályt is, hogy egyszerre csak az egyikük mehet ki az udvarra. Az édesanya viszont már azon gondolkozik, hogy másik intézménybe íratja a lányát, hogy megszabadítsa őt a rémálmaitól.

Magyarországon sem ismeretlen az iskolai bántalmazás, legutóbb Nógrádban ütötte, rúgta kisebb társát egy tinédzser.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.