Árpa Attila drogügye: a színész nem jelent meg a bíróságon

Forrás: Instagram / Árpa Attila -
Árpa Attila drogügye drog Árpa Attila tárgyalás bíróság drogkereskedelem
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A népszerű színészt az elmúlt években több hazai és külföldi sorozatban, valamint televíziós showműsorban is láthatta a közönség. Legutóbb tánctudásával nyűgözte le a közönséget Árpa Attila, sok néző azonban nem is sejtette, hogy veszélyben lehet a sztár szabadsága.

Árpa Attila ellen három évvel ezelőtt, 2019. márciusában indult nyomozás, ugyanis azzal vádolják, hogy több ismerősét is megkérte arra, hogy vásároljanak kábítószert és a tiltott anyagot vigyék el hozzá. A színész a kezdetektől fogva tagadja a vádakat, azt azonban elismerte, hogy egyszer rendőrök lepték el az otthonát, miközben barátaival kártyázott a kertben.

"A legfontosabb az, hogy nem követtem el, és amikor nálam kerestek kábítószert nem találtak semmit... Mi úgy tudjuk, hogy ők követtek, lehallgattak, megfigyeltek, nem is csak egy pár napig, hanem hónapokon keresztül..." – nyilatkozta január elején Attila, utalva az ellene folyó nyomozásra.

A következő tárgyaláson már ott kell lennie Forrás: Instagram / Árpa Attila

A színész drogügyének első tárgyalására a napokban került sor, Attila azonban nem jelent meg a bíróságon. A Blikk kiderítette, hogy Árpa igazoltan volt távol, ugyanis szerepel egy külföldi sorozatban és a forgatásra való tekintettel engedélyt kapott a bíróságtól, hogy kihagyja az első meghallgatást.

Ha beigazolódnak a vádak, akkor Árpa Attila akár két év börtönbüntetést is kaphat. A lap információi szerint abban az esetben, ha a színész bűnösnek vallja magát, akkor egy év tíz hónap felfüggesztett börtönre mérséklik a büntetést.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.