Orosz-ukrán háború szülés menekült orosz ukrán háború kismama
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Budapesti Rendőr-főkapitányság kollégái mentőt hívtak a fiatal nőhöz, és férjével együtt bevitték a kórházba. A kismama egészséges kisfiúnak adott életet.

Az orosz-ukrán háború elől Budapestre menekülő kismamánál beindultak a szülési fájások. A Nyugati pályaudvaron tartózkodó rendőrök egy tolmács segítségével hamar kiderítették, hogy nincs idő, a baba bármikor megszülethet.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság kollégái mentőt hívtak a fiatal nőhöz, akit férjével együtt kórházba szállítottak. A nő 2022. március 3-án egészséges kisfiúnak adott életet - olvasható a BRFK oldalán.

Már több mint 200 millió forint érkezett a 1357-es nemzeti adományvonalra és annak számlaszámára az ukrajnai háború miatt menekülők megsegítésére - hangzott el szerdán a közmédia Jónak lenni jó! Magyarország összefog című tematikus műsorában.

Összegyűjtöttük, hogyan tudtok segíteni a rászorulókon.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.