65 éves lenne Bajor Imre: "Száz évenként születik ilyen fazon, mint ő"

Forrás: RTL -
Bajor Imre halál születésnap
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
65 éves lenne Bajor Imre, aki 2014-ben hunyt el. Barátainak és családjának mindig hiányozni fog.

Bajor Imre 57 évesen távozott az élők sorából, és hiába telt már el majdnem 8 év azóta, hiánya még ma is fájó. Március 9-én lett volna 65 éves.

Bajor Imre 65 éves lenne Forrás: RTL

"Nehéz lenne egyetlen egy sztorit kiemelni a vele töltött időből. Soha nem erőltettük a poénkodást. Egy társaságban vele lenni nem a sírás ideje volt, hanem a humoré, a vidámságé. Bár, annyiban néha a sírásé, hogy már a röhögéstől folytak a könnyeink. Mindig fel tudtuk egymást tuningolni ilyen vonatkozásban, hatással voltunk egymásra. A nyári hónapokban majd minden nap találkoztunk, nekik Fülén volt házuk, nekünk Balatonkenesén. Sajnos én már több jó barátot veszítettem el. Ihász Gábor barátom és Imi hiánya sem enyhül. Száz évenként születik ilyen fazon, mint ő" - emlékezett vissza rá tavaly közeli barátja, Heilig Gábor.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.