Károly herceg könnyekben tört ki, annyira meghatotta az ukrán menekültek története - Fotó

Forrás: AFP/Jeremy Selwyn -
királyi család Károly herceg Orosz-ukrán háború orosz ukrán háború
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Károly herceg ellátogatott egy londoni menekültszállóra, ahol kijevi menekültekkel találkozott. A brit trónörökös a történetüket hallva könnyekig meghatódott. 

Számos hírességhez hasonlóan Károly herceg is foglalkozik az orosz-ukrán háború menekültjeivel, így találkozott a londoni menekültszállón a kijevi származású Andrij és Veronika Kopylasszal - írja a Mirror.

A férfi éppen az Egyesült Királyságban tartózkodott, amikor kitört a háború, és rettegett attól, hogy lányának Kijevben kell maradnia. Végül azonban Veronikának még az oroszok támadása előtt sikerült az utolsó, Olaszországba tartó repülővel elmenekülnie.

"Csodálatos támogatást kaptunk az itteni közösségtől" - mondta Andrij, majd a walesi hercegről is ejtett néhány szót: "Nagyon nyitott volt, és láttam, hogy könnyek szöktek a szemébe a történetünk hallatán. Ő egy lenyűgöző ember és nagyon jó volt vele találkozni. Látszott rajta, hogy nyitott mindenre, és nagyon tájékozott az aktuális helyzetről".

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.