Nem fogunk örülni annak, ami ránk vár: durva fagy jöhet

Forrás: Shutterstock -
időjárás mínusz fagy
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Habár egyre tavasziasabb az idő, még lehetnek olyan területek, ahol beköszön a tél. Egyes helyeken -12 fok is előfordulhat.

Csütörtök estétől péntke reggelig derült, csapadékmentes időre van kilátás. Az északkeleti szél elsősorban az Alföld keleti felében maradhat élénk, másutt gyenge lesz a légmozgás. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet általában -12 és -7 fok között alakul, a fagyzugokban ennél több fokkal hidegebb, míg a szeles tájakon kissé enyhébb idő is lehet - írja az Országos Meteorológiai Szolgálat.

Forrás: Shutterstock

Pénteken derült időre számíthatunk, kizárt a csapadék. Az északkeleti szél élénk marad. Reggel -10 és -3, délután 2 és 7 fok között változik a hőmérséklet. Szombaton és vasárnap mindkét nap sok napsütés, országszerte napos idő várható. Nem lesz csapadék. Fagyosak lesznek a reggelek, délutánonként 5-6 fok valószínű. Hétfőn is marad a fagyos, de szikrázóan napos idő. Csak kevés fátyolfelhő jelenhet meg az égen. 6-12 fok közé erősödik a nappali felmelegedés - írja a Köpönyeg.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.