Öngyilkos lett a magyar zenész: depresszióval küzdött

Forrás: Shutterstock -
öngyilkos öngyilkosság zenész
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy megírtuk, tragikus hirtelenséggel elhunyt a 3+2 zenekar tagja, Vojnić Tunić Zsolt. Az együttes vezetője, Bugyi Zoltán elmondta, zenésztársuk és barátjuk maga vetett véget életének. 

"Letaglózott minket is, ami Zsoltival történt, szilveszterkor zenéltünk együtt utoljára. Zsolt sajnos ekkor már depresszióval küzdött, panaszkodott, hogy nem jönnek ki jól a párjával. Ha utaztunk koncertekre, gyakorta idegeskedett, aggódott az egészségi állapotáért, gyakran járt orvoshoz. Mindig magával hozta vérnyomásmérőjét is" - nyilatkozta Bugyi Zoltán a Blikknek.

"Egy vasárnap történt a tragédia, teljesen váratlanul. Maga vetett véget az életének. Pár napra rá már el is temették, mi sem tudtunk részt venni a szertartáson, olyan gyorsan történt minden. Szabadkán helyezték végső nyugalomra" - tette hozzá.

Forrás: Shutterstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.