Nem tudja eltartani gyerekeit G.w.M exe: Melanie-nak másodállást kell vállalnia

Forrás: Facebook/Nagy Melanie -
másodállás G.w.M Rádió Dikh Kulcsár Edina Nagy Melanie
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az idei év sokak számára nem indult jól. Nagy Melanie-t elhagyta a férje, a rapperként ismert Varga Márk, aki az egykori szépségkirálynő, Kulcsár Edina oldalán találta meg a boldogságot. G.w.M exfeleségének most nem csak a lelki teherrel, hanem anyagi gondokkal is meg kell küzdenie.

Melanie nincs egyszerű helyzetben. Könnyen találhatna ugyan munkát, hiszen diplomája révén akár a közigazgatásban is dolgozhatna, de akkor alig jutna ideje két kisgyerekére, akiket most egyedül nevel. Számára az a fontos, hogy a picik semmit se érezzenek meg abból, hogy a családjuk, az eddig megszokott környezetük fenekestül felfordul.

Szerencsére felkérést kapott a Rádió Dikh-től, ahol barátnőjével közösen műsort vezet. Ebből a munkából azonban nem tudja fenntartani a családját.

Nagy Melanie, G.w.M exe Forrás: Facebook/Nagy Melanie

– mesélte Melanie a Blikknek, aki még azt is elárulta, hogy nem tudja, mikor lesz nyitott egy új kapcsolatra. A magánélete ugyanis most nincs a legfontosabb kérdések között.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.