Ez a legborzasztóbb videó, amit eddig az orosz-ukrán háborúról láttunk (18+)

Forrás: Sputnik via AFP/Viktor Antonyuk -
Oroszország Ukrajna háború Mariupol
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A kórház pincéjében tárolják a holttesteket Mariupolban. Az egyik orvos az AP hírügynökségnek egy halott csecsemőt is megmutatott.

Nem tudják eltemetni a halottakat Mariupolban, a folyamatos harcok, bombázások miatt nem mernek az emberek kimenni a temetőkbe. A kórházakban is borzalmas állapotok uralkodnak, rengeteg a sebesült, a földön is betegek fekszenek. Az orvosok már nem nagyon tudják ellátni a betegeket.

A kórház egyik orvosa a stábot levitte a kórház pincéjébe. Már nem tudták hova tenni a holttesteket, így oda vitték le őket. A videó legmegrázóbb része az, amikor egy csecsemő holttestét szabadítja ki a pólyából.

Az ukrán hatóságok szerint Mariupolban már több mint 2500 civil halt meg az orosz-ukrán háború miatt. Temetéseket nem tudnak tartani, vannak holttestek, akikért nem is jelentkeznek, így tömegsírokba temetik el őket.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.