Arnold Schwarzenegger üzent Putyinnak: „Ön kezdte ezt a háborút, ön is fejezheti be”

Vladimir Putyin Arnold Schwarzenegger háború Orosz-ukrán háború orosz ukrán háború üzenet Putyin
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Schwarzenegger videóban üzent Putyinnak és az orosz lakosságnak.

A 74 éves Arnold nemcsak Putyinnak, de az orosz népnek is üzent. A közel tízperces videóüzenetben Schwarzenegger amellett, hogy Putyinhoz szólt, a háború ellen tüntető oroszokat méltatta, szerinte ugyanis ők Oroszország új hősei.

Schwarzenegger arról is beszélt, hogy a háborút nem Ukrajna kezdte, hanem a Kreml, és párhuzamot vont a Trump hazudozása miatt bekövetkezett tavalyi Capitolium-ostrom és Putyin tevékenysége között.

A videóüzenetben a színész hangsúlyozta, hogy a legtöbb orosz nem ismeri a valóságot az ukrajnai háborúról, ugyanis az orosz katonák nem a hazájukat védik, hanem hódító háborút vívnak. A 74 éves színész ezt üzente Putyinnak:

Az orosz-ukrán háború egyre több áldozatot követel, vannak olyan ukrán városok, amiket szinte porig bombáztak. Péntek hajnalban Harkiv egyik legnagyobb bevásárlóközpontját bombázták le, a sokkoló fotókat ide kattintva lehet megnézni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.