Kilenc ember halálát okozta a 13 éves fiú, aki egy kisteherautóval balesetet okozott

gyász Új-Mexikó baleset gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy 13 éves fiú ült annak a kisteherautónak a volánja mögött, ami frontálisan belehajtott egy egyetemi sportolókat szállító furgonba. 

A balesetben kilenc ember vesztette életét, és mindkét jármű kigyulladt. A tragédia Új-Mexikó határánál történt, egy kétsávos országúton.

A rendőrségi vizsgálat szerint a baleset azért történt, mivel a teherautó bal oldali gumiabroncsa kilyukadt. A fiatal valószínűleg emiatt vesztette el a jármű felett az uralmat. Azt egyelőre nem tudni, milyen gyorsan haladtak a járművek a baleset előtt - írja a BBC.

A balesetben hat egyetemi golfozó, valamint az edzőjük hunyt el. A teherautó 13 éves sofőrje és utasa is életét vesztette. Két kanadai diák túlélte az ütközést, ők jelenleg is kórházban vannak, de stabil állapotban.

A kisteherautó utasa a 38 éves Henrich Siemens volt. A járművet vezető fiú nevét életkora miatt nem hozták nyilvánosságra. Később a Délnyugati Egyetem is közzétette halottai névsorát: Tyler James (26) golfedző, Jackson Zinn (22), Karisa Raines (21), Travis Garcia (19), Laci Stone (18), Tiago Sousa (19) és Mauricio Sanchez (19).

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.