Egy magyar bajnok sportoló a Csomádnál történt halálos baleset áldozata

Csomád Tamás Ibolya halálos baleset kábítószer
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogyan arról mi is beszámoltunk, kábítószer hatása alatt állt a vasárnap halálos baleset okozó férfi. Nemrég kiderült, hogy áldozata Tamás Ibolya, a Bp. Spartacus, majd az UTE versenyzője, a magyar judosport jelentős alakja.

Vasárnap délután frontálisan karambolozott egy személygépkocsi egy előzni próbáló autóval Csomádnál. A balesetben egy 58 éves mogyoródi asszony meghalt, utasa, egy 61 éves budapesti férfi súlyos, az előzést végző sofőr pedig könnyű sérülést szenvedett.

A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság hétfő reggel a police.hu oldalon azt közölte, hogy a 20 éves férfi szervezetében a helyszíni mintavétel mutatta ki a THC - a marihuána hatóanyagaként ismert szer - nyomát.

A sofőr őrbottyáni lakásán egy mosókapszulás dobozban 11 gramm kábítószergyanús növényi törmeléket, valamint két őrlőt és egy digitális mérleget is lefoglaltak a rendőrök.

A baleset áldozata Tamás Ibolya, a Bp. Spartacus, majd az UTE versenyzője, a magyar judosport jelentős alakja.

A magyar világbajnok (2010-ben, a budapesti IJF Masters-világbajnokságon szerezte a címet) életéért hiába küzdöttek a mentők, már nem tudtak segíteni rajta. Férjét, Illés Sándor judoedzőt súlyos sérülésekkel szállították kórházba. A halálhírt a Magyar Judo Szövetség erősítette meg - írja a Blikk.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.