Horror! 10 évig keresték, majd egy hűtőben bukkantak rá a férfi holttestére

holttest gyász eltűnt tragédia
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Roy Biggnek 2012. februárjában, 67 éves korában nyoma veszett, majd egy évtizeddel később, a napokban munkások bukkantak rá földi maradványaira. 

Eltűnése után 10 évvel munkások találták meg a Roy Big holttestét. A londoni Simpson's Wine Bar pincéjében, egy hűtőládában bukkantak rá - írja a Daily Star. A férfit egy orvosszakértői csoport azonosította a fogászati leletei alapján.

Forrás: Shutterstock

"Úgy gondoljuk, hogy Roy holtteste évek óta a fagyasztóban lehetett. Ha azokkal az emberekkel beszélünk, akik ismerték őt, az nemcsak az életmódját és szokásait segít meghatározni, hanem azt is, hogy mikor látták utoljára" - nyilatkozta Kelly Allen nyomozó, a Met Specialist Bűnügyi Parancsnokságának főfelügyelője.

Az elmúlt időszakban több hasonló eset is előfordult hazánkban: március elején egy december óta eltűnt férfi holttestét találtak meg Zalában, valamint hetek óta keresték Ilona Golabekát, akinek szintén csak a maradványaira bukkantak rá.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.