Alec Baldwin újra forgat: először állt kamerák elé, mióta lelőtt egy operatőrt

Forrás: AFP/Angela Weiss -
filmforgatás Alec Baldwin Alec Baldwin Rust-tragédia
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A tavaly októberi halálos incidens óta újra forgat Alec Baldwin, egyszerre két filmet is, Olaszországban. A sztár először dolgozik együtt filmben öccsével, Williammal.

A sajtó értesülései szerint a Halyna Hutchins ukrán-amerikai operatőrre a halálos lövést leadó hollywoodi sztár Rómában kezdte meg két film forgatását a Minerva Pictures produkciójában, az ILBE olasz produkciós vállalattal együttműködésben.

A Kid Santa és Billie's Magic Word című filmek főszereplőit a testvérek alakítják, akik első ízben dolgoznak együtt filmes stábban. A sztárok két hétig forgatnak az olasz fővárosban, amely a kulisszát szolgáltatja a családi és karácsonyi filmek műfajába sorolt produkciókhoz.

Forrás: AFP/Angela Weiss

A rendező az olasz Francesco Cinquemani, aki az Andron: The Black Labyrinth című 2015-ös action-sci-fi után másodszor dolgozik együtt Alec Baldwinnal. A szereplőgárda tagja Elva Trill is, akit júniustól a Jurassic World-trilógia befejező részében, a Világuralomban láthatnak a mozinézők.

Alec Baldwin október 21-én az új-mexikói Santa Fében, a Rust című western forgatása közben lőtte le a vezető operatőrt, a 42 éves Hutchinst és sebesítette meg Joel Souza rendezőt egy olyan kellékfegyverrel, amelyben mindmáig tisztázatlan módon éleslőszer volt.

Baldwint azóta beperelte a lelőtt operatőr özvegye: "Számomra abszurd az elképzelés, hogy aki tartja a gyilkos fegyvert, nem felelős a tragédiáért" - jelentette ki.

Fotó / Celebrity Gig

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.