Átkot szórnak az ukrán boszorkányok Vlagyimir Putyinra: "Megbüntetjük az ukrán nép ellenségét"

Forrás: Shutterstock -
Ukrajna boszorkányszövetség Orosz-ukrán háború Vlagyimir Putyin boszorkány rítus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Különleges rituáléval szórnának átkot Vlagyimir Putyin orosz elnökre az ukrán boszorkányok – jelentette az ukrán UNIAN hírügynökség a kijevi székhelyű Boszorkányszövetség közleményére hivatkozva.

Az ukrán boszorkányok egy háromlépcsős rituálé keretében fogják megátkozni az orosz elnököt, Putyint.

"Március 31-én, a 29. holdnapon, a korrupció és az átkok napján mi, ukrán boszorkányok, külföldi partnerekkel együttműködve rituálisan megbüntetjük az ukrán nép ellenségét, Vlagyimir Putyint"

– áll a szervezet Instagramon közzétett nyilatkozatban.

Első lépésként Ukrajna „hatalmi központjában" – feltehetően a Kijev melletti Kopasz-hegyen – tartanak szertartást, majd ezt követően egy meg nem nevezett „szláv országban" terveznek hasonló eseményt „külföldi kollégákkal" együttműködve. Végezetül pedig egy „kőzsákot" készítenek Putyinnak, akire „elszigetelődés, a belső körök támogatásának elvesztése és a hatalmának megingása" vár - szúrta ki a Ripost.

Átkot szórnak az ukrán boszorkányok Vlagyimir Putyinra: "Megbüntetjük az ukrán nép ellenségét" Forrás: Shutterstock

"Putyin erős védelemmel rendelkezik, ezért a rituálé akár visszafelé is elsülhet, és szélsőséges esetben árthat a résztvevőknek". Ennek ellenére a boszorkányok elkötelezettek a szertartássorozatot végrehajtásában, mert, mint írják: „Ukrajna szabadsága fontosabb, mint az egészségünk! A rítusunkat egy gyakorló boszorkányokból álló csapat fejlesztette ki. Készen állunk. Rengeteg előkészítő munkát végeztünk, részben már át is törtünk az ellenség védelmét, gondosan megterveztük és kiválasztottuk a rituálékat"

– állítják a boszorkányok.

Az orosz-ukrán háború legfrissebb történéseiről ITT olvashatsz.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.