Egy őrült rajongó akart végezni Konta Barbarával: a merénylet előtt fogták el a rendőrök

Forrás: FHM -
rendőrség meg akarták ölni Konta Barbarát merénylet Barátok közt Konta Barbara RTL Klub emberölés előkészülete
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A fiú másnapra tervezte a merényletet Konta Barbara ellen, de a rendőrök időben elfogták, így megakadályozták a tragédiát.

Nem mindennapi esetről számolt be egy volt nyomozó. Bikárdi Csaba felelevenítette, hogy húsz évvel ezelőtt egy fanatikus rajongó merényletet tervezett az RTL Klub sztárja, a Barátok közt ismert színésznője, Konta Barbara ellen. A fiú, aki az ügy idején mindössze 17 éves volt, beleszeretett Barbarába, az általa játszott szereplőbe, ám a színésznő elhárította a srác közeledését.

A fiú teljesen belezúgott Konta Barbarába, aki nem viszonozta az érzéseit Forrás: FHM

A tinédzser ekkor úgy döntött, ha Barbara nem lehet az övé, akkor másé se legyen. A fenyegető tervét papírra vetette, az írást azonban felfedezték a fiú szülei, akik attól tartottak, gyermekük beváltja az ígéretét. Nem volt alaptalan a félelmük, ugyanis a srác korábban felgyújtotta egyik haragosa autóját, és a nyomozás során kiderült, hogy ő rongálta meg Konta Barbara autóját is még 2001-ben.

A szülők feljelentése nyomán a rendőrök házkutatást tartottak a családnál, a fiúnál pedig megtalálták a színésznővel folytatott egyoldalú levelezést, valamint több kés és egy 9 mm-es flóbert pisztoly is előkerült.

– mondta a Blikknek Bikárdi Csaba. A lap szerint tudathasadásos elmebetegség tüneteit állapították meg a fiúnál, és kezelésre kötelezték. Konta Barbara jelenleg Hollandiában él és szeretné elfeledni az eseményeket.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.