Különleges felvezetéssel kerül képernyőre az Elk*rtuk április 2-án

Forrás: Elkxrtuk -
HírTV Kálomista Gábor Elkxrtuk
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szombaton, április 2-án 21:10-től vetíti a HírTV az Elk*rtuk című ikonikus politikai krimi-filmdrámát. A filmet egy speciális beszélgetés előzi meg az alkotókkal és szakemberekkel.

A Kálomista Gábor producer, Helmeczy Dorottya társproducer és Bendi Balázs forgatókönyvíró által jegyzett, valós történeten alapuló Elk*rtuk című mozifilmet 2021-ben láthatta először a nagyközönség.

A tavalyi év egyik legmegosztóbb filmje a 2006-os MSZP-s választási győzelem után Balatonőszödön elhangzott, nagy port kavaró Gyurcsány-beszédről, illetve az azt követő, tévészékház elleni támadás körülményeiről szól olyan művészek alakításában, mint Gubás Gabi, Bánovits Vivianne, Mózes András, Bokor Barna, Bede-Fazekas Szabolcs vagy Trill Zsolt.

Különleges felvezetéssel kerül képernyőre az Elk*rtuk április 2-án Forrás: Elkxrtuk

A HírTV kínálatában szombaton este műsorra tűzött film vetítését megelőzően, 20:10-től Bayer Zsolt háttérműsorát, a Szélesvásznú történelmet láthatják a tévénézők, amelyben Kálomista Gábor producer, Nagy Ervin, a XXI. Század Intézet elemzője és Dudás Viktor filmszakértő kulusszatitkokat tár fel..

A műsorban Bayer Zsolt személyes élményeiről is mesél a 2006-os őszi eseményeket illetően, valamint szó esik A Szabadság tér mélye című írásáról is, amely a Magyar Nemzet hasábjain jelent meg 2006. szeptember 20-án. A cikk azt a morális válságot ábrázolja, melyet az akkor regnáló MSZP/SZDSZ kormány okozott. "Ami hétfő este a Szabadság téren történt, az vagy egy felbomló állam rettenetes tünetegyüttese volt, vagy pedig a legaljasabb provokáció, amit ugyanez az állam szervezett" – idézte fel a történteket Bayer Zsolt műsorvezető.

"A 2022. április 3-i országgyűlési választás sorsdöntő jelentőségű. A két műsorral az a célunk, hogy a választásokat megelőző este felidézzük azokat a politikai eseményeket, melyek súlyos sebeket okoztak a magyar társadalomnak, és amelyeket az emberek emlékezetéből kitörölni nem lehet" - nyilatkozta Gajdics Ottó, a Hír TV tartalmi igazgatója.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.