Borzalmas! Műtét közben kapott lángra a beteg arca

Forrás: Shutterstock -
műtét baleset láng hiba
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Temesvári Megyei Kórházban az orvosok egy tumort akartak eltávolítani a 84 esztendős férfi arcáról, amikor a szörnyűség bekövetkezett. 

Már zajlott a beavatkozás, amikor az orvos rájött, hogy nem csak felületi tumorról van szó, és végül a hosszabb beavatkozás miatt a beteg intubálása mellett döntött. Ekkor történt a baleset, ugyanis a műtéthez használt orvosi szike bekapcsolva maradt, a lángra lobbant oxigén pedig égési sérüléseket okozott az idős férfi arcán - írja a Bors.

Forrás: 123rf.com

"Szerencsére résen voltak és hamar eloltották a tüzet. Ilyen balesetek bárhol előfordulhatnak"
- nyilatkozta utólag a műtőorvos. A 84 éves férfi valóban megúszta azzal, hogy "csak" könnyű égési sérüléseket szerzett a baleset során.

Pár napja az egész országot megrázta a válogatott jégkorongozó balesete, akihez csapattársa, Sofron István sietett az elsők között segítséget nyújtani.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.