Bulizókra nyitott tüzet egy férfi Tel-Aviv belvárosában: több ember életét vesztette

Forrás: Shutterstock -
buli gyilkosság ámokfutó Tel-Aviv megsebesült
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Legalább két ember elhunyt, és többen megsebesültek csütörtök este Tel-Aviv belvárosában egy lövöldözésben.

A helyi mentőszolgálat beszámolója szerint a belváros több helyszínéről is jelentettek lövéseket.

Közlésük szerint kilenc embert szállítottak kórházba, hárman súlyos, illetve kritikus állapotban voltak.

Legalább két ember meghalt és további tíz sebesültet kezelnek kórházban. Többeket sokkos állapotuk miatt szállítottak kórházba. A sebesültek mindegyike a húszas-harmincas éveiben járó fiatalok, az első lövések egy bárban dördültek el.

Az MTI mai közlése szerint az izraeli biztonsági erők péntekre virradóan lelőtték a fiatalokat meggyilkoló palesztin fegyverest. A Sin Bét belbiztonsági szolgálat közlése szerint a biztonsági erők egy jaffai mecset közelében találtak rá a merénylőre, aki tűzharcban életét vesztette. Az izraeli katonai rádió közlése szerint a 29 éves férfit Raid Fathinak hívták, és a ciszjordániai Dzsenín lakosa volt.

A napokban adtunk hírt arról, hogy hatan meghaltak és kilencen megsebesültek egy lövöldözésben vasárnap reggel a kaliforniai Sacramentóban, erről ide kattintva tudsz bővebben olvasni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.